Post by unonisexhe on Feb 19, 2022 14:53:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įgalinti administratoriaus skydelį ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
Iš pradžių žaidimas atrodė gražus, bet žaisdamas supranti, kad vėliau piršlybų žaidimas buvo sujauktas. Jie turi klasių sistemą pagal jūsų kovos sugebėjimus, o pasiekus C arba B reitingą, jūs pradedate lygiuotis su A arba S mokamais žaidėjais. Be to, daugelis žaidėjams prieinamų dalykų nėra tokie naudingi ir kainuoja juokingai. Žaidimas yra p2w. Į visus klausimus apie tai atsakoma atsiliepimuose: „visas turinys pasiekiamas žaidimo valiuta. tam reikia daugiau laiko ir kovų“.
MOKĖKITE, KAD laimėtum. Dabar šis žaidimas tapo visiškai nesąžiningas, man neįmanomas. Buvau 19 lygio. Praradus visus ankstesnius duomenis, tai buvo antras mano bandymas po kelių mėnesių žaidimo. Dabar aš pasiekiau 10 lygį, iki šiol viskas buvo gerai, bet dabar gaunu aukšto lygio žaidėjus, tokius kaip 18, 20 ir tt, ir viskas, žinoma, geriau. gėda tau. Jei taip yra ir tęsiasi, tada žaisti tikrai nėra prasmės. Jei tai tęsis, turėsiu ištrinti šį žaidimą antrą kartą.
Tai buvo geras žaidimas, kol nepradėjau mokėti už prekes, nebegaliu nieko gauti nemokamai per skelbimus, skelbimai net nebebus rodomi, tiesiog kartokite, kad skelbimas nepasiekiamas. Panašu, kad dabar mokėjau už daiktus, tai viskas, ko jie nori, kad aš dabar daryčiau – mokėčiau už viską. Daugiau nieko negali gauti nemokamai.
Jau kurį laiką žaidžiu žaidimą ir tai gana smagu. Man nepatinka žiūrėti skelbimą po to, kai paspaudžiau dvigubo atlygio mygtuką, ir tai toli gražu nepadvigubina mano atlygio. Tikrai turėtų būti ir daugiau laimėjimų. ATNAUJINIMAS Man labai patiko šis žaidimas iki šiol, man patinka visi nauji lygos dalykai ir tt, bet atrodo, kad daugiau nei 50 % išleidžiama žiūrint skelbimus arba tiesiog prašant išleisti pinigus žaidimui, paneigti tai ir naujas vaizdo įrašas. Ačiū, bet jau kurį laiką baigiau.
Galėjo būti geriau! Žaidimas geras, sklandus ir, sakyčiau, puikus. Tačiau jums trūksta funkcijos, kurioje galėtumėte žaisti su draugais. „Paieškos kambarys“. Noriu žaisti žaidimą su draugais, bet atrodo, kad negalime rasti vienas kito kambario/serverio, todėl žaidimą pašalinome. Tai turėjo daug potencialo. Nekantriai laukiu šios funkcijos, esu tikras, kad kiti žaidėjai taip pat.
Kadangi sukūriau savo pirminę apžvalgą, automatinis balansas jaučiasi daug geriau, o geri dalykai, kuriuos atkreipiau dėmesį į pirmąją apžvalgą, išlieka tie patys. Raketai vis dar yra šiek tiek nenuoseklūs, tačiau jie taip pat yra geresni. Tai ir atnaujinimas padidina šį žaidimą iki penkių žvaigždučių ir aš rekomendavau jį visiems savo draugams! Jei jums patinka žaidimai, kuriuose skraidote lėktuvais, turite žaisti šį žaidimą!
Gana geras žaidimas tokiam mažam MB kiekiui. Tačiau kai kurie dalykai neturi prasmės. Jūs mokate laimėti žaidimą, daugiau išleidžiate, turite pažangesnių ginklų ir lėktuvų. Būtų geriau, jei įgūdžiai būtų įtraukti. Tiesą sakant, juokinga, kad visi reaktyviniai lėktuvai nuo F-16 iki PAKFA yra vienodi ir neturi jokios išskirtinės privilegijos ar kokybės, skraido vienodai 😂. Su-37 negali atlikti vektorinės traukos, bet net ir vieno variklio F-16 gali atlikti kobros manevrus. Lol, pridėkite daugiau įdomių dalykų, bet kokiu atveju tai geras žaidimas👍
Oho, šis žaidimas yra tikrai geras, man jis patinka, bet čia yra problema, yra tiek daug nesklandumų, bet šis žaidimas yra geras ir atrodo, kad mes esame tikri kovotojai, todėl aš tai padariau
Nuvertinau iki vienos žvaigždutės TIK DĖL NEGALIŲ PATEIKTI RYŠIO ŽURNALO, TINKLO KLAIDA NEPAtaisyta, komanda negali išspręsti degančios problemos. Trūkumai: 1. Pateikite kabinos vaizdus 2. Leiskite ginklus keisti skrydžio valdymo metu 3. Labai nenuoseklus tinkle atsijungti per 10 sekundžių .. dauguma žaidėjų turi tą pačią problemą .. kūrėjas turi sunkiai dirbti. tai 4. Visada tas pats fonas žaisti. 5. Sumažinkite reklamų, kurios neteikia žaidėjų naudos, bet tik programų savininkams. Jei jums patinka mano pasiūlymas ir jį įgyvendinsite, sumokėkite man vieną bitkoiną
Tai priklausomybę sukeliantys reaktyvinių naikintuvų žaidimai, kuriuos žaidžiau „Android“ platformoje. Siūlau pridėti daugiau žemėlapių, reaktyvinių lėktuvų, raketų, kanonų, kamufliažas, kad būtų daugiau pasitenkinimo, taip pat galite gauti daugiau apžvalgų. Dar vienas dalykas: sumažinkite skelbimų skaičių, tai taip erzina. Beje, puikus darbas, „GD Company“ išlaikyk jį gerai.
Šis žaidimas yra nuostabus, gražūs grafiniai skirtumai ir daug žemėlapių turėtų būti pateikti kaip šalia namų ir kaip miestas. Kaip tikrame šiuolaikiniame pasaulyje. Tik 1 misijoje turite tęsti ir žudyti. Tikiuosi, kad tai išspręsite. Padidinkite savo MB iki 700 mb arba daugiau, kad šis žaidimas taptų lagendu savo klientui.
Modern Warplanes: PvP Warfare 動作 ctp
Puikus žaidimas skrydžio valdymo ir grafikos atžvilgiu, tačiau prarandamas ryšys ir kažkas atsitinka taip, kad aš negaliu staiga įkelti žaidimo ir turiu jį pašalinti ir atsisiųsti iš naujo. Tai man kainuoja daug koncertų. Ar jūs, vaikinai, man už tai atlyginsite? Ne. Taigi prašau pataisyti. Taip pat jums reikia daugiau misijų, pavyzdžiui, tam tikro istorijos režimo. Vienos dalies neįmanoma įveikti. Ir nustatykite tam tikrus apribojimus, su kuo kovojate žemesniuose lygiuose. Lygis draugiškas plz
Man patinka aviacijos elektronika, bet aš esu beprasmiška internetiniame režime, palyginti su ja. Daugelis nusipirko 99 USD kainuojančius lėktuvus ir jūs neturite daug galimybių su jais. Vis dar smagu žaisti ir taip, aš taip pat nusipirkau daiktų. Vis dar nėra pakankamai pamišęs, kad už lėktuvą mokėčiau didelius $$$.
Annelids: Online battle Aksiyon vwjp
siaubinga ir norėčiau už tai gauti 0 dėl rungtynių, į kurias dalyvausi kuo greičiau, kad pradėtum, tada pasirodo skelbimai ir tiesiogine prasme grąžina tave į pakabą iš rungtynių, todėl tai taip pablogėjo atrodo, kad kiekvieną kartą, kai pradėčiau kovoti, tai tiesiogine prasme, kai tik pradėsiu skristi, mane vėl įkeltų į meniu skyrių, man niekada nepatinka kiti lėktuvai, todėl tai yra viena iš problemų, su kuriomis susidūriau naudojant šią programą, bet aš bandysiu patarti
Tai nuostabu, nes labai nuostabiame žaidime grafikos žaidimo garso efektai yra nuostabūs... Nors jūs galite riedėti statine, manau, kad tai yra būdas neleisti raketoms liesti jūsų, o tai lemia jūsų likimą, dar vadinamą mirtimi. Reikalas tas, kad aš nežinau, kaip norėčiau, kad mes žinotume, kaip todėl ištryniau šį nuostabų žaidimą.
Šis žaidimas buvo tikrai įdomus 2017 m. ar 18 m., kai naudojote monetas, kad gautumėte lėktuvus. Andre norėjo, kad žaidimas būtų šiek tiek sunkesnis, bet dabar apgailestauju, kad girdžiu dvi priežastis, kodėl vieną iš jų pradėjote su dideliu kiekiu pinigų ir monetų žaidimo rinkinyje yra 280 auksinių ir 5 000 sidabrinių monetų, bet kadangi vienu metu buvo atnaujinimų ir jis grįžo gauti 68 monetas, kurių nepakanka norint pradėti su Plius, monetas gauti brangu, todėl aš tiesiog jį pašalintų
Šį gaminį reikia daug patobulinti, nes vartotojas turėtų turėti prieigą prie garso ir vaizdo žaidimų valdymo parinkčių konfigūravimo. Žaidėjai turėtų žaisti „Facebook“ ID su tokiais draugais kaip ten turėtų būti Komandos darbas keturi žaidėjai vienoje komandoje. Daugiau grafikos tobulinimo. lėktuvas turėtų nusileisti, kai misija bus baigta. net kai baigiate internetines mirties rungtynes, turėtų pasirodyti tik nugalėtojo ekranas, bet jis nepasirodo. muzika grojant misijoje yra nuobodu ir ji turėtų būti pašalinta. Reikia tikroviškų reaktyvinių lėktuvų garsų
Skiriu 4 žvaigždutes, nuostabus grafikos patobulinimas, bet plokštumų skiriamoji geba maža, turiu galvoje, raštai ir viskas plokštumoje migloti. Turiu įrenginį su 4gb RAM, bet vis tiek visi modeliai plokštumoje yra migloti, per daug migloti. Pataisykite tai.
Momentinio pasukimo funkcija yra per daug operatyvi ir nereali.
Kovos mechanika yra panašus į Ace Combat Assault Horizon DFM režimą. Tačiau yra keletas ertmių; per daug skelbimų be mano sutikimo, panašus vaizdas tarp standartinės ir aukščiausios kokybės valiutos, nėra asmeninio pranešimo funkcijos, atrodo, kad vartotojo sąsaja yra nepakankamai išvystyta, vienu metu galite atnaujinti tik vieną keistą elementą ir akivaizdus užmokestis už laimėjimą! Šis žaidimas turi potencialo, tačiau, deja, kūrėjai yra per daug užsiėmę melždami pinigus su šiuo žaidimu. Aš žaisiu tol, kol ištversiu.
Šiam žaidimui režimas yra nuostabus, grafika gera, žaidimo eiga tikroviška, o kovotojai sukurti su smulkiomis detalėmis, tačiau žaidime yra keletas nedidelių trūkumų: A ir A+ medžiotojo lygis, Mūšis su S+ lygiu ir Labai svarbi kova tarp Sunkus medžiotojas ir bombonešis ir tt Šio lygio naikintuvas yra labai sunkus ir fantastiškas ir nerealu. Mano naikintuvui, pavyzdžiui, 50 metų, tai yra labai beprotiška ir bloga kovoti, o S+ naikintuvas laimi 99 proc.
Linksmas žaidimas. Bet... Kiekvieną kartą, kai prisijungi prie rungtynių, tave užpuola raketos, o raketos nieko nedaro. Jums pasisekė, kad praleidote 5 sekundes be raketų sunaikinimo. Lėktuvai yra tikroviški, bet sunku pakilti. Puikus žaidimas iš pradžių, bet tikrai reikia tobulinti. Vis dėlto jis turi didelį potencialą!
Tai vienas tikroviškiausių ir žavingiausių skraidančių žaidimų. Kartą turėjau problemą dėl prarastos pažangos ir apdovanojimų, tačiau palaikymo komanda buvo puiki ir greitai bei mandagiai sureagavo, kad išspręstų problemą ir atkurtų pažangą bei apdovanojimus. Labai patenkintas!
Šis žaidimas yra geras, bet sunku gauti sidabro ir aukso. Man reikia 300 000 sidabro, kad būtų geras lėktuvas, o aš turiu 79435 sidabro, man reikia dvigubos kainos 3 kartus, todėl daviau jam 4 žvaigždutes, tai geras 4 žvaigždučių...
Buvo labai paprasta, ir aš turėjau tik vieną dieną aukso, kad nusipirkčiau patį geriausią lėktuvą. Tačiau paskutinis atnaujinimas padarė žaidimą dar didesnį ir geresnį, tačiau negalėjo nusipirkti to paties lėktuvo. Dabar nuo atnaujinimo 2 mėn. gavau 50 USD aukso. Atnaujinti kitą reaktyvinį lėktuvą, kurį galima įsigyti, kainuoja kaip papildomus 10 000. Vieną dieną nepirkau geriausio turimo lėktuvo. Bet atnaujinti ir neįmanoma jo nusipirkti. Po 2 mėnesių nėra kur jo nusipirkti. Ir b4 aš buvau 1 dieną prieš. Gaukite jį tik iš kasdienių auksinių žetonų. Labai nusivyliau SA verte. E jet nuo auksinių žetonų iki tikrų $50 grynųjų. Ir paskutinė geriausia prekė, pvz., ginklai, raketos, visi trys turi nusipirkti grynaisiais už 50 USD už kiekvieną prekę, taigi, 150 USD, kad jį nusipirktumėte JOKIU būdu. br u Gautų jį už tai, kad žaisdavo gerai ir užsidirbdavo. Dabar turtingo žmogaus žaidimas. Apetitas.
Mano žaidimo problema buvo ta, kad vairasvirtė koreliuoja su kryptimi, o ne su valdymo paviršiumi. Realiame gyvenime ir simuliatoriuje traukiant lazdą atgal elfatoriai sukasi aukštyn ir lėktuvas pakyla. Čia visiškai priešingai. Pagalvokite, kad išlipsite iš laisvo kritimo nusileidimo ir galiausiai nosis bus įdubusi purve.
Man patinka šis žaidimas, bet gyvenu vietoje, kur yra netinkamas interneto ryšys, todėl kenčiu dėl žaidimo blokavimo, nes žaidžiau be interneto
Man patinka žaidimas, bet ar galite pakeisti įgūdžių medį, kad jis būtų nemokamas, nes aš visada žudu
Tai visiškas laiko švaistymas. Jūs praleidžiate 100 ir 1000 savo brangių valandų, kad pasiektumėte gerų lėktuvų, raketų, pabūklų ar pan., staiga GD kompanija pakeičia savo politiką ir neleidžia jums žaisti šio žaidimo sakydama, kad negalite žaisti neprisijungę ilgiau nei 60 minučių. Kai įdiegiau šį žaidimą, tuo metu buvo ir neprisijungus, ir prisijungus. Mano ekrane pasirodo paprastas sinchronizavimo laukelis, kuris niekada neišnyksta. apgailestauju, kad čia praleidau tiek daug laiko. ačiū GD kompanijai.
atsakymų negavo. Visiškai nutildyta žaidimo pokalbyje be jokios priežasties. Jokių laiškų ar atsakymo, kada vėl bus įjungta galimybė kalbėtis
Modern Warplanes: PvP Warfare Hành động iuyh
Mylėk šį žaidimą. Žaidžiu tai nuo metų, manau, berniukas, tai yra priklausomybę sukeliantis žaidimas!!! Vienintelis pakeitimas/papildymas, kurio tikiuosi, yra sukurti savo grupę ir kovoti su kitais... Tikrai labai patiktų!!! Prašome pabandyti gauti šią funkciją šiame žaidime... Ir aš jums patiksiu, tai būtų geriausias mūšio žaidimas!
Nežinau, kas vyksta su programa. Kai noriu žaisti internete, prisijungiu prie interneto, tada programa rodo „prašom atnaujinti programą“, kai spusteliu „atnaujinti“, nukreipia mane į „Playstore“, bet „Play Store“ nėra programos naujinimo. Yra tik dvi parinktys „pašalinti“ ir „atidaryti“. Prašome išspręsti mano problemą. Jei pamiršiu šią problemą, tai yra nuostabi programa.
Įvertinau 4 žvaigždutėmis, nes meniu ir lėktuvo valdikliai yra atsilikę. Bet negaliu daug pasakyti, nes neatsisiunčiau naujojo atnaujinimo, kuriame galėtumėte pridėti draugų. Tikimės, kad naujasis atnaujinimas bus šaunus ir geresnis nei ankstesnis, pridėkite atnaujinimų, pvz.: Jei noriu, kad lėktuvas būtų greitesnis, išleisčiau auksą ar sidabrą, viskas, ko jums reikia. Mylėk šį žaidimą! Esu toks bičiulis, kad ištrinu žaidimą ir po 2 mėnesių nusibosta ir atsisiunčiau iš naujo😂😂
Nediegkite mokėjimo, kad laimėtumėte žaidėjus visur. Kūrėjai net negrąžina pinigų, jei ką nors nusipirkote, arba negrąžina daikto, net jei sako, kad tai padarys. Šiukšlės
visiškai beprasmiška net žaisti. HAKERIAI, raketos tiesiogine prasme nieko nedaro, vengimas tiesiogine prasme nieko nedaro, tiesiog pašalinkite iš žaidimų parduotuvės, tai labai blogai
Labai geras žaidimas, kurį aš kada nors mačiau, bet problema ta, kad lėktuvai yra labai brangūs. Prašau gamintojų, kad turėtumėte šiek tiek pigiau. kita vertus, žaidimas buvo labai geras, grafika puiki, o leviatanas buvo puikus, noriu paaiškinimo iš gd kompanijos
Mėgstu žaidimą ir išleisčiau jam pinigus, bet problema yra dėl komandos mirties rungtynių, aš vis prarandu ryšį, nesuprantu kodėl, nes žaidžiu kitus panašius žaidimus ir beveik niekada neprarandu ryšio, todėl turi būti šis žaidimas. ryšio problemų, aš nežinau, bet aš tikrai negaliu žaisti jokių grupinių žaidimų, tik išgyventi, todėl turiu ištrinti šį žaidimą, kaip gaila, man jis taip pat labai patinka!
Tai. žaidimas. yra. NUOSTABU. Grafika ir kovos stilius tikrai šaunūs ir man tai patinka! tačiau man tai šiek tiek skaudu...sveikatos sistema. Kūrėjai, rekomenduočiau būsimame atnaujinime pridėti HP juostą, kad grotuvas matytų, kiek orlaivis turi sveikatos prieš jam sprogstant. Vienintelis būdas pamatyti savo sveikatą yra tik ugnis ir dūmai orlaivyje. Bet kokiu atveju, ačiū, kad skyrėte laiko perskaityti mano paaiškinimą! tęsk gerą darbą!
Šis žaidimas buvo nuostabus, kai pirmą kartą pasirodė. Tačiau atnaujinimai tapo juokingai brangūs. Lėktuvų statistika yra labai nešališka. Ir jei esate signalo slopinimo ar atsilikimo gerbėjas, jums puikiai seksis šiame žaidime. Grafika yra, GUI labai paprasta naudoti. Ką tik baigiau ratą....iš tikrųjų susijaudinęs. Ištrinu šį žaidimą. 100% mokėkite, kad laimėtumėte.
tai tikrai įdomus žaidimas, skirtas sugaišti laiką, tačiau yra tam tikrų kompromisų, bet aš to tikėjausi iš žaidimo mobiliesiems, bet šiaip tai geras žaidimas
Sako, kad jis pasenęs ir jį reikia atnaujinti... jo net nėra mano laukiančiuose „Google Play“ atnaujinimuose. Atidarykite „Google Play“, kad atnaujintumėte, ir jis tiesiog sako „atidaryti“. Negaliu atidaryti žaidimo. Maniau, kad visos klaidos ištaisytos? **iš naujo įdiegus jis veikia** dieną po įdiegimo, atrodo, kad jų serveris neveikia. Sako, kad nėra interneto ryšio Nd įkelia tik 10%. Su cox gigablast ir WORKING INTERNET ir 5G vis dar sakoma tą patį. Vyksta per daug nesklandumų.
Labai geras žaidimas. Gera grafika, geras žaidimas ir visa kita yra gerai. Mes visada turime kovoti su labiau patyrusiais žaidėjais, kurie yra profesionalai, bet visi žino, kad protas nugali jėgą, o aš nugalėjau ir patyrusius žaidėjus🤣🤣🤣🤣. Rimtai tai tiesa. Žaidimui nereikia pinigų, kad laimėtum👍🏻. Bet norėčiau pasakyti, kad sumažinkite tinklo poreikį, nes jis yra šiek tiek didelis, tai yra vienintelė mano problema, išskyrus tai, kad tai yra nuostabus žaidimas. Myliu! Sėkmės kūrėjams 👍🏻.
Tai... Puikus žaidimas!!!!!😲
Modern Warplanes: PvP Warfare Aksi bpn
Šis žaidimas nuoširdžiai šlykštus. Praėjau pamoką, tada mano kompiuteris pradėjo kartoti tą patį garsą ir net neišsijungė. Net tada, kai išjungiau kompiuterį, jis skleisdavo garsą! Nerekomenduoju gauti žaidimo.
nuostabu! be galo myliu šį žaidimą! puiki grafika! Ir jūs galite gana gerai išsiversti neišleisdami tikrų pinigų. tačiau progresuodami jūs suklumpate, kad laimėtumėte žaidėjus. Tačiau net ir tada atnaujinimas nekainuoja daug. puiku, kad kūrėjai Išskyrus tai, aš labai džiaugiuosi šiuo žaidimu!
Man patinka šis žaidimas. Iškilo problema, kai po paskutinio atnaujinimo buvo pašalintas iš žaidimo, tačiau ji buvo išspręsta, vienintelė problema yra xp ir monetų atlygis yra mažas, nuo 160 monetų užmušimo premijos iki vos 10 išgyvenimo režimu, todėl gauti geresni ginklai internetiniam režimui, nebent perkate už beprotišką kainą. Jūs nesielgiate taip, kaip daugelis godžių programėlių žaidimų.
Nuostabus žaidimas, yra daug kovotojų ir dalykų, kuriuos aš myliu šį žaidimą, todėl aš skyriau keturias žvaigždes, nes jame yra žmonių, vilkinčių seksualias sukneles, todėl viskas gerai
Ištryniau iškart po atsisiuntimo, nes buvo paprašyta pasiekti nuotraukas ir laikmeną. Neigiau, žaidimas neprasidėjo. Nežinau, dėl kokių priežasčių jiems reikia prieigos prie mano įrenginio net prieš pradedant žaidimą. Tai apgailėtina.
Žaidimas yra labai žaismingas, tačiau patobulina tam tikrą grafiką
Puikus žaidimas, bet labai sunku pasiekti aukštesnį lygį, aš išleidžiu tikrus pinigus aukso pirkimui, bet to nepakanka. Prašome padaryti pigiau.